4.12.2023. 10:40
0
Raiffeisen je najbolja banka u Bosni i Hercegovini
Na svečanoj ceremoniji dodjele “Nagrada za banku godine” prestižnog magazina The Banker, Raiffeisen je zvanično proglašena kao dobitnik “Nagrade za banku 2023. godine u Bosni i Hercegovini”. Dobitnici su odabrani na osnovu sposobnosti za ostvarenje dobrih finansijskih rezultata uz istovremeno pretvaranje izazova u prilike, u dinamičnom poslovnom okruženju.
Tim Raiffeisen zaposlenika svakodnevno predano radi kako bismo klijentima pružili najbolje moguće usluge, a takav rad je rezultirao ovim značajnim priznanjem. Ponosni smo što nas je renomirani magazin The Banker prepoznao kao vodeću organizaciju bankarskog  sektora u Bosni i Herecegovini. Naravno, ova nagrada ne bi bila moguća bez naših klijenata, te im se želim zahvaliti na povjerenju koje nam ukazuju.  Ova nagrada dolazi kao kruna inicijativa u okivru kojih veliku pažnju posvećujemo kreiranju radnog okruženja u kojem kolege imaju priliku učiti, usavršavati svoje talente i razvijati karijeru u inovativnoj  i stimulativnoj sredini, a što ima izuzetno pozitivan efekat na korisničko iskustvo i zadovoljstvo naših klijenata“, izjavio je Rainer Schnabl, predsjednik Uprave Raiffeisen banke te dodao: „Ujedno nas izuzetno raduje što je i naša matična kuća Raiffeisen Bank International proglašena za najbolju banku 2023. godine u Srednjoj i Istočnoj Evropi“. 


Rainer Schnabl, predsjednik Uprave Raiffeisen banke

The Banker se nalazi na čelu međunarodnog bankarskog izvještavanja od 1926. godine, a „Nagrade za banku godine“ smatraju se industrijskim standardom za bankarsku izvrsnost. Jedno su od najprestižnijih priznanja u globalnoj bankarskoj i finansijskoj industriji koje se dodjeljuje već 23 godine. Nagrade se dodjeljuju za izvanredna postignuća banaka na tržištima na kojima posluju, na osnovu finansijskih podataka, strateških ostvarenja, kao i inicijativa u domenu tehnologije, te proizvoda i usluga.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.