18.2.2017. 22:04
0
Angelina Jolie prvi put u javnosti nakon mjeseca septembra prošle godine
Glumica Angelina Jolie se prvi put od mjeseca septembra, kako je podnijela papire za razvod, pojavila u javnosti.

Piše: Haris Ahbabović

Glumica je sa djecom posjetila Kambodžu, rodnu zemlju najstarijeg sina Madoxa, u kojoj je upriličena premijera njenog novog filma "Prvo su mi ubili oca", prenosi Kurir.

Glumica je bila gošća kambodžanskog kralja, koji je i otvorio premijeru filma. Poslije premijere je održana konferencija na kojoj se Angelina obratila javnosti.

"Nisam željela da prikažem samo rat, već i ljubav porodice, ljepotu zemlje, ali željela sam i da pokušam da shvatim šta su roditelji moga sina možda prošli. Želim da on zna za bolje i da ova zemlja zna za bolje i da joj bude bolje" rekla je Jolie.

Podsjećanja radi, ona je u septembru podnijela papire za razvod od glumca Brada Pitta.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.