27.4.2017. 10:52
0
Disney najavio 9. epizodu Zvjezdanih ratova maj 2019. godine
Filmski studiji Disney objavili su da će deveta epizoda Zvjezdanih ratova biti premijerno prikazana 24. svibnja 2019., a premijeru nove epizode u sagi filmova Indiana Jones odgodili su za godinu dana.

Holivudski filmski studiji objavili su vrlo malo pojedinosti o novom filmskom ostvarenju iz galaktičke sage, koji još nema naslov. Poznato je tek da scenarij potpisuju Colin Trevorrow i Derek Connolly, koji su već zajedno radili Jurski svijet i njegov nastavak.

Glumci John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver i Oscar Isaac trebali bi se ponovno okupiti u 9. nastavku Zvjezdanih ratova, a snimanje bi trebalo početi 2018.

Filmovi u seriji Zvjezdanih ratova uobičajeno su premijerno prikazivani sredinom godine sve do epizode Sila se budi i nastavaka kojih su premijere bile u prosincu 2015., prosincu 2016., a u prosincu se očekuje i osmi nastavak Posljednji Jedi. Najava premijere 9. epizode za svibanj 2019. godine znači da se Disney vraća tradiciji proljetnih premijera, prenosi Hina.  

Peta epizoda u seriji filmova Indiana Jones, a ni ona još nema naslov, odgođena je do 10. srpnja 2020. Time se omogućuje snimanje remakea Kralja lavova, koji će režirati Jon Favreau, a premijera se očekuje 19. srpnja 2019.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.