28.7.2017. 20:25
0
Mladi glumac Slaven Došlo na OFF predstavlja dva filma
Gost Omladinskog Film Festivala je i mladi srbijanski glumac Slaven Došlo koji je danas u popodnevnim satima stigao na OFF.

Došlo, koji je  najpoznatiji po ulogama u filmovima „Panama“, „Pored mene“ i „Biser Bojane“, predstavit će u Sarajevu dva svoja filma.

Večeras se publici predstavlja sa filmom "Biser Bojane" čija projekcija počinje u 21.00 sat na Žutoj tabiji.

„Biser Bojane“ je igrani film iz ove godine snimljen u koprodukciji Srbije i Crne Gore. Film je režirao Milan Karadžić, pо scenariju  koji je radio sa Vladimirom Đurđevićem, Stevanom Koprivicom i Bojanom Babić.

Na otvorenom porodičnom kinu na Dobrinji sutra se prikazuje film "Pored mene", Stevana Filipovića gdje je Došlo igrao jednu od glavnih uloga tako da će ga publika sutra imati priliku gledati i na toj kino lokaciji.

„Pored mene“ je film iz  2015. godine koji je režirao Stevan Filipović, koji je sa Milenom Bogavac  napisao i scenario.

Film je premijerno prikazan na Filmskom festivalu u Puli 2015. gdje je osvojio Zlatnu arenu za najbolji igrani film u međunarodnom programu.

Druženje publike, medija i gostiju sa Slavenom Došlom  zakazano je za sutra u 13.00 sati na programu "Coffe break with.." koji se održava u Al Jazeera Theatre u sklopu Doma OS BiH - Festivalski centar.

Omladinski Film Festival (OFF) Sarajevo ima tradiciju dugu devet godina. Prvobitni i primarni razlog njegovog osnivanja bio je aktiviranje i promovisanje mladih i njihovih vrijednosti. 

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.