14.8.2017. 16:55
0
'Operacija kino' stiže u Mostar
Operacija kino, putujuće kino Sarajevo Film Festivala i Obala Art Centra, dolazi u Mostar 23. i 24. kolovoza.

Na šetnici Nikole Šubića Zrinjskog 23. kolovoza bit će prikazan animirani film Richard Roda, a dan kasnije na repertoaru je film Sing Street, redatelja Johna Carneyja.

Publika će imati priliku osjetiti posebnu draž gledanja filmova pod otvorenim nebom u Mostaru, a u slučaju kiše osigurane su i alternativne lokacije.

Operacija kino tijekom godine posjeti oko 50 bh. gradova, a u proteklih sedam godina upriličena su 172 filmska programa u gradovima širom Bosne i Hercegovine, bilježeći više od 57.000 posjetitelja te 50 edukativnih radionica u lokalnim sredinama, najavili su organizatori.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.