30.11.2017. 21:45
0
Bivši muž snima seriju o Harryjevoj princezi
Ako je vjerovati šuškanjima i pisanju strane štampe nekadašnji muž Meghan Markle, buduće britanske princeze, veoma je zatečen što će njegova bivša uploviti u brak sa princom Harryjem.

Utučen i tužan holivudski producent Trevor Engelson planira da snimi seriju o svojoj bivšoj ženi, prenosi Super žena.

 

Engelson je sedam godina bio momak i dvije godine muž Megan Markl, a odlučio je, pišu strani mediji, da snimi seriju o njihovoj vezi i raskidu koji nije prebolio.

Glavni lik prema scenariju biće razvedena Amerikanka koja se seli u London da bi se udala za člana kraljevske porodice.

Tako on zapravo planira da unovči njenu novu vezu i brak , a Engelsonovi prijatelji tvrde da je on već imao razgovore sa kolegom Danom Farahom.

Detalji scenarija se još osmišljavaju, ali nije najavljeno da li će i kada ovaj projekat biti i realizovan.

Megan i Engleson nisu mnogo objašnjavali razloge razvoda, ali njen brat je tvrdio svojevremeno da je to bilo zbog pritiska Holivuda i njene uloge u seriji “Suits”.

Megan se preselila u Toronto i uslijedio je razvod. Inače, upravo njen brak je bio najveći “kamen spoticanja” u kraljevskoj porodici koja je dugo bila protiv izbora princa Harija.

Buntovan kao i do sada, on je ipak uspio da se izbori za svoju ljubav, a novo kraljevsko vjenčanje očekuje se na proljeće 2018. godine.

Kako je najavljeno, poslije venčanja ona će se u potpunosti posvetiti humanitarnom radi i neće više biti glumica.

(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.