19.5.2019. 22:09
1
Treći nastavak filma o Johnu Wicku "prekucao" sve: Za sedam dana zaradili 57 miliona dolara
Film "John Wick: Chapter 3 – Parabellum" je nadmašio sva očekivanja zaradivši 57 miliona dolara u SAD-u i Kanadi već tokom prvih sedam dana prikazivanja.

Piše: Haris Ahbabović

Zaradom je nadmašio film "Avengers: Endgame" koji je prethodnih sedmica bio na tronu prikupivši 29,4 miliona dolara tokom posljednjeg vikenda. 

Podsjećanja radi, ovo je treći nastavak filma o plaćenom ubici visokih sposobnosti, Johnu Wicku, koji pokušava da zakopa svoju prošlost, ali ga brojni problemi vraćaju da radi ono što najbolje zna.

Glavnu ulogu u filmu tumači Keanu Reeves, a u trećem nastavku se pojavljuju još Halle Berry, Laurence Fishburne, Mark Dacascos, Asia Kate Dillon, Lance Reddick, te kao i uvijek do sada Ian McShane.

Režiju za film potpisuje Chad Stahelski.

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.