19.8.2019. 8:03
0
Danas svjetska premijera filma Otvorena vrata
Film “Otvorena vrata” albanskog režisera Florenca Papasa danas će u Narodnom pozorištu Sarajevo imati svjetsku premijeru u okviru Takmičarskog programa – igrani film 25. Sarajevo Film Festivala (SFF). Četvrti festivalski dan obilježit će i “Open Air” projekcija filma “Parazit”, ovogodišnjeg dobitnika Zlatne palme u Cannesu.
Rudina i njena neudata, trudna sestra Elma kreću na dugo putovanje u rodno selo u Albaniji, u posjetu svom strogom i konzervativnom ocu. Dok se autom probijaju planinskim putevima, Elma smišlja plan kako da bivšeg školskog druga nagovori da se pretvara da joj je suprug.

Režija: Florenc Papas

Uloge: Luli Bitri, Jonida Vokshi, Maxwell Guzja, Sotiraq Bratko, Guljelm Radoja, Elidon Aliko, Visar Vishka, Jorgaq Tushe, Andi Begolli.

(NAP/Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.