2.12.2019. 19:56
0
U decembru četvrti Sarajevo Fashion Film Festival
Sarajevo Fashion Film Festival djeluje u napetosti između mode, filma i načina života, kreativne kulture i mainstreama.

Nagrađuje najbolja djela u više kategorija i okuplja najuzbudljivije kulturne radnike i brendove iz komercijalne filmske industrije. Prošle godine ovaj festival je između ostalih ugostio i predstavnike Versace family, Federica Spinasa i Francesca Manca Di Villahermosa koji su predstavili film Luce Finottija „Versaće Timeless“pobjednika u kategoriji Best Major Brand Production.

Modni filmovi izgledaju savršeno uklopljeni u koncepte šetnje po svijetu: oni koriste kratko vrijeme za izgradnju priče, prisutnost i istraživanje misli i stvaranje atmosfere koja nastaje u našim umovima i pokreće naš osjećaj za stil, dizajn i izvan toga - naš način života.

Većina umjetika, učesnika festivala kroz svoje filmove propitkuju pojam različitih identiteta modernog društva i kroz vlastite vizije šalju vrlo emotivne lične poruke. Više o filmovima i o ovom festivalu možete pogledati na stranici web stranici.

Sarajevo Fashion Film Festival 2019:

05.12.2019.g. Hotel Hills u 20h, Svečana dodjela nagrada za najbolje filmove SFFF-a 2019. u 15 kategorija. 

06.12.2019.g. Coloseum Club Sarajevo u 20h, prikazivanje oficijelne selekcije SFFF-a 2019. i after partijem sa DJ ZliYej.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.