19.2.2020. 11:39
0
Ben Affleck objasnio zašto je odustao od uloge Batmana
Ben Affleck je naslijedio glumca Christiana Balea u ulozi novog Batmana, a fanovi filma su očekivali da će Affleck provesti bar nekoliko godina igrajući Viteza Tame, u barem nekoliko nastavaka filma.

Međutim, nakon što se pojavio kao Batman u filmovima "Batman v Superman: Dawn of Justice", "Suicide Squad" i "Justice League", Affleck se službeno povukao početkom 2019. godine, što je rezultiralo dovođenjem novog glumca za ulogu Batmana - Roberta Patinsona. 

Kao razlog odustajanja od uloge, Affleck je u nedavnom intervjuu naveo svoj problem sa alkoholizmom.

- Pokazao sam nekome scenarij. Rekli su mi: "Mislim da je scenarij dobar. Također, mislim da ćeš se napijati do smrti ako ponovo prođeš kroz ono što si upravo prošao” - rekao je Aflfeck za američke medije.

Ben Aflleck je pričao za "The New York Times" o svom problemu s alkoholom, razvodu od bivše supruge, glumice Jennifer Garmer i raznim drugim temama vezanim za njegov privatni i profesionalni život. 

Kada se tema okrenula ka Batmanu, naglasio je kako je "Justice League" produkcija “iscrpila njegov interes” za nastavkom s tim likom.

Affleck je stvari stavio u perspektivu i odlučio je na vrijeme završiti svoj mandat kao Batman.

Novi "The Batman" film, s Robertom Patinsonom u glavnoj ulozi, stiže u kina 25. juna 2021. godine.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.