19.3.2020. 13:14
0
Glumica iz serijala "Igra prijestola" zaražena koronavirsom
Glumica koju mnogi znaju iz serijala "Igra prijstola" i "Rome" javno je potvrdila da je zaražena koronavirusom. U pitanju je Indira Varma (46) koja je potvrdia da se testirala na koronavirus i da je test pozitivan.
- U krevetu sam zaražena korona virusom i nije mi prijatno. Ostanite bezbjedni i zdravi i budite fini prema svojim bližnjima - napisala je ona u svojoj objavi.

Varmina dijagnoza se pojavila samo dva dana nakon što je bivša zvijezda "Igre prijestola" Kristofer Hivju (41) koji tumači lik Tortmunda Džinoubice, otkrio da je također pozitivan na koronavirus. Ona je u "Igri prijestola" tumačila lik Elarije Sand, ljubavnice Oberina Martela i majku njegove dijece.
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.