9.8.2020. 21:01
0
Tužna Jennifer Aniston, korona ponovo otkazala "Prijatelje"
Pandemija koronavirusa opet je odložila snimanje specijala “Prijatelji”, ponovnog okupljanja dobro poznate ekipe u specijalnoj epizodi koja treba da se emitira na HBO Max streaming servisu.

- Mnogo sam tužna što smo morali ponovo da odložimo snimanje. Ali, ovo nam je dalo više vremena da sve učinimo još uzbudljivijim i zabavnijim nego što bi to bilo. Tako da biram da je čaša napola puna. Gledajte, ne idemo nigde. Nikad se nećete osloboditi “Prijatelja” - rekla je ovim povodom Dženifer Jennifer za strane medije.

Snimanje je prvobitno bilo zakazano za mart, zatim za maj, da bi nakon toga ponovo bilo odloženo. Za sada, još nema novog konkretnog datuma.
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.