5.9.2020. 20:05
0
Upoznajte 31 godinu mlađu suprugu Sean Penn
Holivudski šarmer Sean Penn prije dva mjeseca se u potpunoj tajnosti oženio mlađahnom glumicom Leila George, kćerkom Vincenta D’Onofrija. Novopečeni supružnici ne odvajaju se jedno od drugog te svima pokazuju da za njih dobna razlika od čak 31 godinu nije nikakav problem.


Kada je prije četiri godine prohodao sa 28-godišnjom Leilom George, mnogi su bili u šoku. Svi su pričali o golemoj dobnoj razlici između 59-godišnjeg holivudskog glumca i mlađahne kćeri Vincenta D’Onofrija. Niko im nije ni predviđao romansu koja će potrajati, ali ovo dvoje zaljubljenih golupčića svima su dokazali suprotno.

Getty Image
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.