2.3.2021. 14:18
0
Da li je iščezla ljepota Brad Pitta?
FOTO: Sporna frizura slavnog glumca
Brad Pitt slovio je za jednog od najatraktivnijih u Hollywoodu. Njegovom šarmu nisu odoljele brojne žene među kojima se svakako ističu 52-godišnja Jennifer Aniston i 45-godišnja Angelina Jolie s kojima je bio i u braku. Mnoge bi se žene složile da je s godinama postajao sve markantniji i zgodniji. Upravo zato ne čudi što su posljednje njegove paparazzi fotografije šokirale javnost. Iako je kroz godine u par navrata imao dužu kosu, čini se da najnovija frizura ipak nije najbolji odabir. Sve su to izazvale paparazzi fotografije , dok je ubacivao opremu za snimanje u automobil. Izgledao je poprilično umorno, a najveću pažnju je privukla njegova frizura, piše Story, a prenosi Avaz.
„Ko si ti i šta si napravio s Bradom“, „Ovo mu nije trebalo“, „Kakva mu je ovo frizura“, samo su neki od komentara na račun novog izgleda.

Nekima taj ‘look beskućnika’ kako su nazvali na društvenim mrežama, nekima nije toliko loš.

„Čovjek je u kasnim pedesetima, obučen je kao beskućnik, ima glupu frizuru, a ipak nema ljepšeg“, rekla je jedna obožavateljica.
Još krajem 2020. godine, pojavile su se informacije da su prijatelji zabrinuti za njegovo zdravlje. Tada se pisalo da sve više gubi svoju prepoznatljivu građu tijela, a ako nastavi s lošom navikom mogao bi si ozbiljno narušiti i zdravlje. Prema tadašnjim napisima, Brad je oduvijek bio sklon brzoj hrani, ali se u posljednjih nekoliko mjeseci ta navika dodatno pojačala pa je glumac, osim što je navodno nakupio nekoliko kilograma, narušio i vlastito zdravlje.

Brad Pitt
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.