16.1.2022. 16:38
0
Pred matičara su stali bosi, nasmijani i sretni: Zvijezde filma “Toma” se vjenčali uz zalazak sunca i šum mora
Pred matičara su stali bosi, nasmijani i sretni: Zvijezde filma “Toma” se vjenčali uz zalazak sunca i šum mora

Čak i da im reditelji nikada u budućnosti ne ponude ulogu u nekom romantičnom filmu, Tamara Dragičević i Petar Benčina ne bi imali razloga da budu nezadovoljni jer su prije pet godina bili glavni akteri rijetko viđenih bajkovitih scena snimljenih na Adi Bojani.


Vjenčanje na plaži, u krugu porodice i dragih prijatelja, o kakvom mnogi parovi maštaju, Tamara i Petar pretvorili su u javu. U ljeto 2016. godine vjenčali su se u Crnoj Gori, a prizori s obale mora i danas mnogim „filmadžijama“ mogu da posluže kao inspiracija, Piše  Hello  magazin, prenosi Azra. 


Prelijepa mlada u dugoj bijeloj haljini do obale je stigla u čamcu, u pratnji svoga oca, gdje ju je čekao mladoženja koji je nosio bijelo laneno odijelo.


Pred matičara su stali bosi, nasmijani i sretni. Poslije razmjene burmi uslijedila je žurka do kasno u noć. DJ je puštao hitove iz sedamdesetih i osamdesetih, a u jednom trenutku pojavili su se i trubači uz koje se najviše veselio Tamarin mlađi brat Miša. Kada je stigla svadbena torta na četiri sprata, uveliko je pao mrak, pa su mladenci prvo parče isjekli uz svjetlost mjesečine i brojnih svijeća.

Zvanice, među kojima je bio veliki broj njihovih kolega, kao što su Mima Karadžić, Jelisaveta Orašanin, Miloš Biković i drugih, kasnije su pričale da je Tamarino i Petrovo vjenčanje najbolja zabava na kojoj su ikada bili. Bidermajer koji je bacila mlada, tada u četvrtom mjesecu trudnoće, uhvatila je Petrova sestra Nađa. 


(Kenan Bešlija) 

Tomafilm
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.