31.1.2022. 12:58
0
Od sutra komedija Danisa Tanovića “Deset u pola” dostupna online u BiH i regiji
Od utorka, 1. februara komedija Danisa Tanovića “Deset u pola” bit će dostupna online gledateljima u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji, Sjevernoj Makedoniji i Kosovu, putem OnDemand platforme Ondemand.kinomeetingpoint.ba.

Radnja filma događa se u Sarajevu, u maju ove godine. Baščaršija pokušava da se oporavi od duge i teške pandemijske godine. Pandemija još traje, ali ipak – dolazi ljeto, postoji nada da bi se stvari mogle, barem nakratko, popraviti. Kada jedno jutro u Enesovu ćevabdžinicu uđe Zagrepčanka koja kaže da je došla da pojede ”najbolje ćevape u Sarajevu”, on je pošalje kod Ize, da bi tako i on tradicionalno mogao nakon prve uslužene mušterije priuštiti sebi zadovoljstvo prve jutarnje kafe. 


U glavnim ulogama su Branko Đurić i Izudin Bajrović. Film je dostupan online na OVOM linku.

“Deset u pola” nastao je u produkciji Obala Art Centra i Turske radio-televizije (TRT). Partneri filma su BH Telecom, Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo i Visit Sarajevo.

Trailer filma možete pogledati klikom OVDJE.


(Amer Mujezinović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.