14.8.2022. 19:15
0
Vidno raspoloženi glumac Mads Mikkelsen se prošetao crvenim tepihom u Sarajevu
FOTO: N. BEGIĆ
Danski glumac Mads Mikelsen (Mikkelsen) stigao je u Sarajevo i pojavio se na crvenom tepihu ispred Narodnog pozorišta Sarajevo. Bio je odlično raspoložen a bosanskim ćilimom je prošetao odjeven u tamno sivo odijelo u kombinaciji s bijelom košuljom.


Publika oko festivalskog trga je aplaudirala i vrištala kada se Mikelsen pojavio.

U Ljetnom kinu Coca-Cola večeras će biti prikazan film "Lov" Tomasa Vitenberga (Thomasa Vintenberga), u kojem Mikelsen igra glavnu ulogu, a prije projekcije će mu biti uručeno priznanje Počasno Srce Sarajeva koje je dobio za izuzetan doprinos filmskoj umjetnosti.

On je dobio ovu nagradu prije dvije godine, ali mu nije bila uručena zbog pandemije koronavirusa.

Prije njega crvenim tepihom prošetala je i ekipa filma "Skroz" među kojima je i Adnan Šaran, piše portal "Avaza". 




(Aldina R.) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.