30.8.2022. 10:22
0
Akcijska komedija ‘Day Shift’ je najgledaniji film na Netflixu
Akcijska komedija Day Shift najgledaniji je film na Netflixu posljednjih sedmicu dana. Gledatelji iz svih dijelova svijeta proveli su više od 63 miliona sati proteklih nekoliko dana uz glavne junake, Buda Jablonskog (Jamie Foxx) te Big Johna Elliotta (reper Snoop Dog). Kritičari su oko ovog filma podijeljeni, a na IMDb-ju zaradio je ocjenu 6,1.

Day Shift je u režiji J. J. Perryja, sa scenarijem Tylera Ticea i Shaya Hattena. Radnja ove akcijske komedije prati Buda Jablonskog, porodičnog čovjeka čiji je posao nekada bio lov na vampire i prodaja njihovih zuba. Nakon što se nađe u teškoj situaciji Jablonski je prisiljen vratiti se starom poslu. U tome mu pomaže stari prijatelj Big John Elliott kojeg glumi Snoop Dogg (50).

Kritičari su uglavnom podijeljenog mišljenja.

“Ništa nije iznenađujuće oko toga kamo ide Dnevna smjena, ali ključno je kako tamo dođe. Foxx i Franco iznimno dobro sarađuju… Hvala Netflixu, ovo gotovo nadoknađuje The Gray Man i 6 Underground”, napisao je kritičar Cary Darling.

“Filmski ekvivalent slikanja po brojevima, ovo je pucanje po brojevima, ubod po brojevima, krvarenje po brojevima. To osigurava da je i dosadan po brojevima”, dodao je filmski kritičar Jeffrey M. Anderson.


(Admir O.)

Film
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.