8.10.2022. 21:08
0
Stižu loše vijesti za ljubitelje Netflixa
Za ljubitelje Netflixa stižu loše vijesti.

Veliki broj filmova i serija ukida se tokom oktobra s ove platforme, a Netflix je i prije nekoliko mjeseci objavio da će uvesti reklame te da će se raditi na tome da se spriječi dijeljenje lozinki.

Lista filmova i serija koji ovaj mjesec više neće biti dostupni prilično je duga, a cijeli popis čega više neće biti u oktobru objavio je The Independent.

Od 1. do 3. oktobra već su maknuti brojni: About Last Night, Contagion, Due Date, Hotel Transylvania 2, Love & Other Drugs, The Town, Saving Private Ryan, The Amazing Spider-Man, A Beautiful Mind, Cast Away, Fight Club, Halloween – svih pet nastavaka, Jumper, Schindler’s List,…

Evo popisa filmova biti će uklonjeni do kraja mjeseca:

10. oktobar: Gen Hoshino Stadium Tour “Pop Virus”
11. oktobar: Joker
12. oktobar: Top End Wedding, Lawless
13. oktobar: Meghnadbodh Rohoshyo, Singapore, Spider-Man 3, Suspicious Partner, Ujala, Unfaithful, What Happens in Vegas, Doctors, Beautiful Gong Shim, Don’t Dare to Dream, My Girlfriend Is a Gumiho, Rooftop Prince, Secret Garden, Yong Pal, You Are Beautiful
14. oktobar: The Game Changers, Before 30
15. oktobar: Verses of Love 2, Monkart
16. oktobar: Wedding Unplanned, The Girl Who Sees Scents
17. oktobar: You’re All Surrounded
18. oktobar: Results
19. oktobar: Doctor John, Dr. Romantic, Hot Stove League, VIP
20. oktobar: Hemlock Grove

(A. Balićevac)

Netflix
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.