22.12.2022. 9:32
1
Objelodanjen uzrok smrti glumice iz filma koji je otvorio ovogodišnji SFF
Uzrok smrti glumice i modela Charlbi Dean u 33. godini krajem augusta potvrdio je mrtvozornik. Čarbi Din je glumila u filmu "Trougao tuge" švedskog reditelja Rubena Ostlunda, koji je otvorio ovogodišnji SFF.

Sumnjalo se da je uzrok smrti  vakcinacija protiv korone, no njen brat Alex Jacobs istakao je da to nije slučaj.

Mrtvozornik iz Njujorka potvrdio je za People da je glumica umrla zbog komplikacija nakon uobičajene operacije, koju je imala prije deset godina. Njen brat je izjavio da je Din učestvovala u teškoj saobraćajnoj nesreći 2009. godine, nakon čega su joj  doktori odstranili slezenu. U nesreći je također zadobila slomljena rebra i leđa.

Medicinski istražitelj iz Njujorka u srijedu je potvrdio da je uzrok smrti sepsa. Bakterijska sepsa nastala je nakon što je bila zaražena bakterijom poznatom kao Capnocytophaga.


Iako je infekcija rijetka, postoje različite vrste takve infekcije, koje se razvijaju u ustima ljudi i koje su također prisutne u ustima životinja. Osobe s autoimunim problemima i bez slezene posebno su osjetljive.

Nije jasno je li ugriz životinje odgovoran za infekciju glumice, budući da medicinski istražitelj nije javno objavio njenu punu autopsiju.


(Admir O.)

GlumicaSFF
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.