25.12.2022. 8:35
0
Fanovi filma "Sam u kući" šokirani: Tek nakon 32 godine otkrili su ovaj detalj
Ma nemoguće, ne mogu vjerovati da i dalje ima nepoznatih stvari o tom filmu, komentari su na TikToku onih koji su tek sad otkrili novi detalj iz hit prazničnog filma "Sam u kući".

Vjerni obožavatelji ovog filma iz godine u godinu primjećuju i brojne greške u filmovima i dijele ih s drugim obožavateljima putem društvenih mreža, a sada je jedan korisnik TikToka, uočio jedan detalj koji ranije niko nije vidio. 

Naime, pomno je gledao i shvatio kako je Kevinov tata u jednom trenutku bacio njegovu avionsku kartu. 

- Gledao sam Sam u kući sve ove godine i nisam znao da je tata bacio Kevinovu avionsku kartu - napisao je ovaj korisnik TikToka, prenosi Avaz.

(A.R.) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.