9.1.2023. 11:36
0
Bivši zaposlenik Vuka s Wall Streeta tvrdi da je jedna od najjačih scena iz filma laž
Bivši zaposlenik Stratton Oakmonta, firme koju je osnovao “Vuk s Wall Streeta”, Jordan Belfort, otkrio je da je jedna od najjačih scena iz popularnog filma laž. Odnosno, tvrdi da se ona nikada nije dogodila.

Dwayne Jackson je gledao film Vuk s Wall Streeta i tvrdi da je film vrlo dobro prikazao kako je izgledala atmosfera u Strattonu dok je on tamo radio. Samo naglašava kako je jedna od najjačih scena iz filma zapravo izmišljena.

Riječ je o sceni kada se Leonardi DiCaprio, odnosno Jordan Belfort, udara šakom u prsa i pjevuši melodiju pred cijelom firmom. Nakon toga, njegov ritual prihvataju svi i nastaje sveopći haos i ludilo.

“To je ta filmska magija. Taj dio kada mrmlja melodiju i udara se u prsa, to se nikada nije dogodilo. Nikada za vrijeme rada tamo nisam vidio ništa slično tome”, rekao je Jackson. On je potvrdio da je cijela priča oko golemih zarada i novca na svakom koraku itekako istinita. Kaže da je Jonah Hill fantastično odradio ulogu Donnieja Azoffa.



Jackson je danas stand up komičar i glumac, ali prije nego što se bacio u showbiz vode, radio je kao broker i to baš u Belfortovu Stratton Oakmontu. Tada mu je bilo dvadesetak godina i proveo je u Stratton Oakmontu više od dvije godine. Napustio je firmu netom prije nego što je propala.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.