25.3.2023. 10:52
0
Denzel Washington se pridružuje ekipi filma Gladijator 2?
Dvostruki dobitnik Oscara, Denzel Washington, u pregovorima je da se priključi Paulu Mescalu u novom filmu oskarovca Ridleya Scotta Gladijator 2.

Prema izvještaju Deadlinea, Scott i Paramount Pictures CEO i predsjednik Brian Robins prišli su Washingtonu sa ponudom za veliku ulogu koja još nije objavljena, i nisu bili sigurni da li će je prihvatiti. Međutim, izvori bliski razvojnom timu rekli su da je Denzel Washington uzbuđen nakon čitanja scenarija i uloge koju je za njega kreirao Scott, koja je dovela do sastanka između dvojce velikana. Ovo će biti prva saradnja Denzela i Scotta od filma American Gangster (2007).

Gladijator 2 je nastavak koji prati odraslog Luciusa na njegovom putu da postane imperator.

Denzelovi pregovori da glumi u filmu Gladiator 2 dolaze nakon vijesti da će Barry Keogan vjerovatno igrati imperatora Geta.

Kada je izašao 2000. godine, Gladijator je zaradio više od 460 miliona dolara širom svijeta i osvojio pet Oscara. Gladiator 2 će se pojaviti u kinima 22. novembra 2024. godine.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.