2.4.2023. 8:27
0
Sjećate li se Yvette koja u hit seriji ‘Allo ‘Allo!’ nije dala mira Reneu? Danas su joj 72 godine i izgleda odlično
Sjećate li se Yvette iz ‘Alo ‘Alo!’? Kako se i sama pohvalila na Instagramu, 72-godišnja glumica Vicki Michelle pridružila se glumačkoj postavi popularne britanske serije ‘East Enders’.

Michelle je bila dio stalne postave hit serije ”Allo ‘Allo!’, snimane od 1982. do 1992. godine, a u kojoj je glumila zavodljivu konobaricu Yvette Carte-Blanche, kojoj vlasnik lokala René Artois nije mogao odoljeti.

‘Tako sam uzbuđena što sam u ‘East Endersu’. Svi su bili jako divni! Jo Cotton je sjajan lik i sve je to sjajna priča, a ja jedva čekam da je publika upozna’, izjavila je nakon snimanja Michelle, za koju je vrijeme odavno stalo.

‘Nikad nisam ništa radila na licu, ni botoks ni estetske operacije. Uvijek skidam šminku i nanosim hidratantnu kremu prije spavanja. Mama mi je uvijek govorila ‘Nemoj izlaziti bez ruža’, pa to nikad ni ne radim. Hvala Bogu na mojim genima, nikad ništa nisam radila na svom licu i prilično sam ponosna na to. Čula sam da sada postoje neinvazivni zahvati koji pomlađuju lice. Možda razmislim o njima, no ja sam glumica i moje se lice mora moći pomicati.




Ljudi izgledaju nevjerovatno nakon takvih zahvata, no onda im se lice ne miče i svi u konačnici izgledaju isto. Stvarno sam zadovoljna svojim izgledom sa 72 godine, jer u glavi ionako imam 35’, izjavila je u nedavnom intervjuu Michelle, dodavši da i dalje radi ‘punom parom’.

Britanska glumica inače je od 1974. godine u braku sa snimateljem Grahamom Fowlerom i s njim ima 33-godišnju kćerku Louise, a ona je krenula njezinim stopama.


(Admir O.)

 

Serija
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.