5.5.2023. 12:53
3
Snima se holivudski film o Međugorju
FOTO: Jutarnji/Screenshot
U izradi je veliki holivudski film o Međugorju, radnog naslova "Between the Mountains" s poznatim holivudskim producentom Lucasom Fosterom, čovjekom koji je producirao poznate filmove poput "Man on Fire" i "Ford vs Ferrari", doznaje medjugorje-info.com, a prenosi Fena.

Kako navodi ovaj medij, projekt su pokrenule dvije hollywoodske producentice Holly Carney i Jennifer Tadlock.

Porodica Jennifer Tadlock prošla je kroz krizu kada je jednom od njene djece dijagnosticirana bolest opasna po život. Nakon djetetovog ozdravljenja, odlučila je snimiti film o Međugorju.

Početkom augusta 2022. stupila je u kontakt s Holly Carney koja je nedavno snimila film “Fatima”, a zatim su ostvarile suradnju s izvršnom producenticom Ann Vucic, ženom koja je posljednjih dvadeset i pet godina svoga života provela dovodeći ljude u Međugorje.

Film će govoriti o fenomenu, plodovima i duhovnosti Međugorja.

Producenti ističu kako rade u punoj suradnji s Provincijalnim ministrom franjevačkog reda Hercegovine fra Jozom Grbešom, međugorskim župnikom fra Zvonimirom Pavičićem, apostolskim vizitatorom Aldom Cavalliem i bivšim međugorskim župnikom fra Jozom Zovkom.

(Fena/Erna H.) 

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.