12.9.2024. 19:19
2
Trenutno najgledaniji film na Netflixu: U nekoliko dana pogledan 30 miliona puta
Akcijski triler Rebel Ridge redatelja Jeremyja Saulniera trenutno je najgledaniji film na Netflixu, a dosad je pogledan više od 30 miliona puta, piše Collider, prenosi Index.hr.

Saulnier je napisao i scenarij za film. Radnja prati Aarona Pierrea (Terry Richmond), bivšeg marinca koji se probija kroz mrežu korupcije u malom gradu kada pokušaj da plati jamčevinu za svog rođaka eskalira u nasilni sukob s lokalnim načelnikom policije.

Rebel Ridge prikazuje se na Netflixu od 6. septembra. Od tada je svoj osvrt na Rotten Tomatoesu napisalo više od 70 kritičara, prema čijim recenzijama film ima ocjenu od visokih 95 posto. Kod publike zasad ostvaruje nešto slabije rezultate i trenutno je ocijenjen sa 73 posto. Mnogi kritičari pohvalili su glumu Terryja Richmonda.



(Ajdin B.)

 
2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.