25.2.2015. 23:31
0
Ivica Osim: To je životna filozofija, biti Željezničar!
Željo je postao prvi klub u regionu koji je sklopio partnerstvo sa UNICEF-om, te se tako pridružio velikoj porodici najvećih sportskih kolektiva koji sarađuju sa ovom organizacijom. Ovo je još jedan u nizu poteza koji pokazuju da je Željo mnogo više od običnog kluba.
Možete se truditi nekome objasniti da Željo nije samo klub kojeg simpatišete i čije utakmice posjećujete. Možda nekome to i uspijete objasniti, ali teško će vam to poći za rukom, kao što polazi Ivici Osimu.

Ta posebna dimenzija koju Željo posjeduje nije prepoznata samo u Sarajevu ili BiH. Željo je imao navijače i širom nekadašnje Jugoslavije.

Želju u srijedu u Mostaru očekuje revanš susret polufinala Kupa BiH. Nakon 0:0 u Dolini ćupova, naši će momci pod Bijelim Brijegom pokušati izboriti još jedno finale, četvrto uzastopno. U tome im možete pomoći i vi, navijači, pa vas u velikom broju očekujemo u gradu na Neretvi.
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.