12.10.2015. 17:17
0
Srbijanski mediji: Albanija platila igračima Armenije dva miliona eura da izgube utakmicu
Fudbalska reprezentacija Albanije prvi put u svojoj historiji je izborila plasman na Evropsko prvenstvo, nakon pobjede u Yerevanu protiv selekcije Armenije od 0:3.

Piše: Haris Ahbabović

Za Armeniju ovaj meč nije imao rezultatski značaj, jer su ranije izgubili svaku šansu da se nađu u Francuskoj, a Albaniji je bio potreban trijumf kako bi pretekla Dansku na drugoj poziciji.

Kako piše B92, neimenovani albanski portal je otkrio da su tri odbrambena igrača i golman Armenije dobili po 500.000 eura da se potrude da njihova reprezentacija bude poražena na ovom meču.

Kvote na pobjedu Albanije drastično su pale pred sam početak meča u kladionicama u Londonu, Hong Kongu, Singapuru, Berlinu i Parizu, a kvota na trijumf Armenije sa 2,85 je skočila na 4,1.

Kao što znate, Albanija je lako slavila u Yerevanu sa 0:3.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.