22.10.2015. 17:17
0
Bilić: Mourinho je i dalje najbolji menadžer
Hrvatski trener Slaven Bilić uoči duela njegovog West Hama sa Chelseajem u subotu izjavio je kako je Jose Mourinho i dalje najbolji menadžer u Engleskoj bez obzira na loš start sezone aktuelnog šampiona, prenosi Anadolu Agency (AA).

"Čekićari" s druge strane imaju sjajan start pod vodstvom Bilića. Nalaze se na četvrtom mjestu, a već su savladali timove iz vrha engleskog fudbala poput Arsenala i Liverpoola. Stoga subotnji ogled londonskih rivala na "Upton Parku" izaziva veliku pažnju otočke javnosti.

"Pred nama je veliki izazov i veliki test. Čeka nas posebna utakmica, jer su oni šampioni. I vi možete lako reći da je on najbolji menadžer. Tako je radio tokom svoje karijere, on je briljantan. Jednostavno, on je Jose Mourinho. Njihov loš start sezone samo pokazuje koliko je fudbal čudna igra. To je ista ekipa koja je osvojila titulu. Znam da je Mourinho uvijek motivisan. Sve njegove ekipe su gladne i svi ih očekuju, možda ne na vrhu tabele poslije devet kola, ali svakako ne tamo gdje se sada nalaze. Stvari će se definitivno promijeniti u njihovu korist. Samo se nadam da se to neće desiti protiv nas. Na kraju sezone Chelsea vidim među prva četiri tima lige", kazao je Bilić.

U subotnjem susretu Bilić neće moći računati na Victora Mosesa koji je u West Hamu na posudbi iz Chelsea.

(Anadolija)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.