13.11.2015. 12:10
1
Barbarez pred duel u Zenici: Iako je petak 13. idemo ludo, idemo jako
Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras 20:45 sati u Zenici na stadionu Bilino polje igra prvu utakmicu baraža protiv Irske za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Uoči večerašnje utakmice nekadašnji kapiten Zmajeva Sergej Barbarez je putem Facebooka poručio Zmajevima:

"Na muci se poznaju junaci! Reprezentaciji BiH puno sreće večeras u baražu. Iako je petak 13. idemo ludo, idemo jako".

Podsjetimo, Barbarez  je za bh. reprezentaciju debitirao je 14. maja 1998. na prijateljskoj utakmici protiv reprezentacije reprezentacije Argentine u La Plati.

Dugo vremena bio je kapiten reprezentacije, ali zbog raznih afera koje su se dešavale u N/FS BIH oprostio se od najdražeg dresa 2006. godine.

Posljednju utakmicu za reprezentaciju odigrao je 7. oktobra 2006. u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2008. protiv reprezentacije Moldavije. Za reprezentaciju je odigrao 47 utakmica i postigao 17 golova.

(Merima Druškić)

 
1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.