16.11.2015. 23:45
0
"Bili smo bolji i zasluženo putujemo u Francusku"
Selekcija BiH nije se uspjela plasirati na EP. Naime, Irske je večeras u Dublinu slavila sa 2:0 golovima Waltersa.

Piše: Haris Ahbabović

Selektor reprezentacije Irske, Martin O'Neill, je nakon utakmice izjavio sljedeće:

"Navijači su bili sjajni večeras, veoma sam im zahvalan. Bili smo bolji i zaslužili smo da putujemo na EURO. Posebno mi je drago zbog mojih igrača, bili su fantastični. Nemam šta da im prigovorim, jednostavno su bili fantastični", rekao je O'Neill.

"Ne znam da li je ovo naša najbolja utakmica u kvalifikacijama. Najbitnije je da smo se kvalifikovali na EP. BiH je krenula sa tri napadača, morali smo da se branimo, ali je drugi gol stigao u sjajnom trenutku. Walters je večeras bio sjajan, ali smo tokom ove kampanje imali još mnogo sjajnih pojedinaca", rekao je O'Neill na kraju.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.