26.12.2015. 17:54
0
Liverpool pobijedio vodeći Leicester, novi kiks Chelseaja na Stamford Bridgeu
Fudbaleri Liverpoola su u jednom od derbija 18. kola engleske Premier lige danas na svom Anfieldu slavili protiv Leicestera sa 1:0.

Piše: Haris Ahbabović

Tako je lider na tabeli do ovog kola napokon doživio poraz, a presudio im je Christian Benteke koji je gol Leicestera pogodio u 63. minuti.

Chelsea je ponovo razočarao svoje navijače na domaćem terenu, pošto je odigrao samo 2:2 protiv Watforda. Costa je postigao dva gola za Plavce, dok su strijelci za goste bili Deeney i Ighalo. Oscar je kod Chelseaja promašio penal kod rezultata 2:2.

Manchester City je lako savladao Sunderland sa 4:1. Sterling, Toure, Bony i De Bruyne su pogađali za Građane, dok je jedini gol za goste postigao Borini.

Ostali rezultati:

Bournemouth - Crystal Palace 0:0
Swansea - WBA 1:0
Tottenham - Norwich 3:0
Aston Villa - West Ham United 1:1

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.