17.2.2016. 20:19
0
"Nemojte se iznenaditi ako prođemo Real Madrid u 95. minuti utakmice"
Luciano Spalletti, trener Rome, tvrdi da će se njegov tim preko Real Madrida plasirati u četvrtfinale Lige prvaka.

Piše: Haris Ahbabović

Trener fudbalera Rome pred duel sa Real Madridom u osmini finala Lige šampiona ističe da niko ne treba da bude iznenađen ako se u narednu rundu najjačeg takmičenja plasira tim iz Rima. 

- Moja ekipa je na dobrom putu, može da napravi korak naprijed. Nemojte da se čudite ako i u revanšu odigramo do 95. minute egal meč s Real Madridom i na kraju prođemo u četvrtfinale. Ovo je Liga šampiona, i tu nema odlučenih utakmica prije nego što se odigraju - poručio je trener Rome.

- Treneri imaju različite taktike, ali je postavljaju na osnovu karakteristika igrača. Oni mogu biti dobri, ali je važnije da bude od njih stvoren dobar tim. Što se mene tiče, imam dvije mogućnosti: možemo igrati s brzim napadačima ili s fizički snažnim igračima - rekao je Spalletti.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.