15.3.2016. 14:51
0
NSBiH pokrenuo istragu nakon izjave Azmira Husića o premijama
Krovna kuća nogometa u Bosni i Hercegovini danas je otvorila istragu nakon navoda predsjednika Slobode Azmira Husića poslije prve utakmice Kupa BiH između Slobode i FK Sarajevo.

Tom prilikom Husić je iznio niz optužbi na račun vodstva FK Sarajevo o neizmirenim dugovima, odnosno premiranju Slobode od FK Sarajevo, koje se desilo prošle sezone, prenosi Dnevni avaz.

Dirketor sektora za takmičenje NS BiH Elmir Pilav je potvrdio da je otvorena istraga.

- Svi materijali oko pomenutog slučaja su predati nadležnom tužiocu. Bit će ispitani svi akteri događaja i onda će se donijeti odluka. Saslušanje će se održati u narednim danima - rekao je Pilav za Avaz.

Također, Pilav nije mogao otkriti da li se istraga odnosi na jedno lice ili više njih.

Podsjećamo, kako smo već ranije objavili, predsjednik Slobode je nakon prve utakmice četvrtfinala Kupa BiH između Slobode i Sarajeva, a koja je završena pobjedom tuzlaka 2:1 izjavio kako čelni ljudi aktuelnog prvaka naše zemlje duguju obećane premije iz prošle sezone u iznosu od 20 hiljada maraka FK Slobodi.

(Nedim Pobrić)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.