20.3.2016. 17:05
0
Messi slomio ruku navijačici na tribini
Fudbaler Barcelone Lionel Messi sigurno nije namjerno loptom pogodio jednu navijačicu na El Madrigalu loptom, ali čini se da joj je slomio ruku.
 Ova vijest španskih medija je nezvanična, ali ono što je sigurno jeste da je djevojka otišla u bolnicu kako bi joj se ukazala medicinska pomoć.

Sve se dogodilo u 15. minutu meča između Villarreala i Barcelone, a na videu se jasno vidi kako se pomenuta djevojka žali da bol u ruci. 

Igra se nastavila kao da se ništa nije ni dogodilo, a fudbaleri nisu ni znali da je situacija toliko strašna. Naravno, Messi je odmah uputio izvinjenje.

(Telegraf/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.