20.6.2016. 14:41
0
EURO 2016: Navijači Lyona napali Engleze, jedan Francuz dobio gadne batine
Englezi se žale da su svima meta i da policije nikad nema blizu da ih štiti.

Grupa od tridesetak navijača Olympique Lyonnaisa napala je u nedjelju nešto prije 20 sati engleske navijače u Lyonu, međutim snimke otkrivaju da se gosti vrlo brzo snašli.

Navijači francuskog kluba engleske su protivnike uglavnom gađali bocama, ali su i podvili rep nakon što se stotinjak Engleza odlučilo za protuudar.

Pritom je jedan francuski navijač dobio gadne batine, a zapisi su ukazali i na to da opet policije nije bilo blizu.

"Pili smo pivo i pjevali kada su nas napali. I moram priznati da sam već doista ljut i sit. Neprestano smo svima meta, a policije nikad nema da nas štiti", požalio se jedan engleski navijač novinaru Expressa, kojemu je konobar u tom lokalu potvrdio da su napadači bili lokalni huligani.

Pogledajte u nastavku kako je to izgledalo.


(Anesa Agović / Dnevnik.hr)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.