29.6.2016. 20:15
0
Islanđani prozivaju Ronalda: Cristiano, da li sada možemo da slavimo?!
Fudbalska selekcija Islanda napravila je historijski uspjeh kada se plasirala na ovo EP. Ipak, nakon pobjede protiv Austrije u grupi i protiv Engleske u osmini finala, Islanđani su napravili još već uspjeh plasmanom u četvrtfinale.

Piše: Haris Ahbabović

U četvrtfinalu će igrati protiv domaće reprezentacije Francuske.

Poslije neriješenog rezultata u duelu Islanda i Portugala, nakon kojeg su se Islađani radovali kao djeca, zvijezda Portugala Cristiano Ronaldo uputio je par ne tako lijepih riječi Islanđanima.

As Real Madrida izjavio je kako je remi "slučajan" i da je Island reprezentacija "koja na ovom prvenstvu neće uraditi ništa", kao i da mu "nije jasno zašto toliko slave".

Navijači Islanda su na društvenim mrežama počeli sa prozivkama: "Ronaldo, da li sada možemo da slavimo pobjedu?!"

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.