7.7.2016. 10:30
1
Bešić poslao poruku Bosancu koji je odlučio da navija za Everton
Ljubitelj fudbala iz Bosne i Hercegovine Aldin Karabeg poslao je upit na adrese 92 engleska kluba s pitanjem zašto da navija baš za njih klub, prenosi "Mirror".

Samo deset klubova je odgovorilo na Karabegov upit, a on je odgovore objavio na društvenoj mreži Reddit, prenosi Avaz.

Odgovorili su mu Manchester United, Everton, Chelsea, Cambridge, Southampton, Ipswich, Stoke, Arsenal, Crystal Palace i Barnet. Vijest je stigla i do bh. reprezentativca u dresu Evertona, Muhameda Bešića, koji je čak uputio i video poruku Aldinu koji seodlučio da navija za "Karamele" koji su mu najopširnije odgovorili.

(Alen Avdić)

 
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.