20.8.2016. 17:40
0
Novajlija Burnley šokirao Kloppov Liverpool, Costa donio pobjedu Chelseaju u 87. minuti
Nakon što su dva Manchestera lagano odradila svoj posao u 2. kolu engleske Premier lige, danas je odigrano još pet utakmica.

Piše: Haris Ahbabović

Za iznenađenje kola pobrinuo se novajlija Burnley koji je sa 2:0 pobijedio Liverpool. Podsjećanja radi, Liverpool je u prvom kolu kao gost u derbiju slavio protiv Arsenala sa 3:4. Vokes i Gray su postigli golove za Burnley.

Chelsea je slavio u gostima kod Watforda (1:2). Domaći su poveli preko Capouea, ali je rezultat deset minuta prije kraja poravnao Batshuayi. Konačnih 1:2 u 87. minuti postavlja Diego Costa. Asmir Begović je sa klupe odgledao ovaj meč.

Ostali rezultati:

Tottenham - Crystal Palace 1:0
WBA - Everton 1:2
Swansea - Hull City 0:2
Leicester City - Arsenal (18:30)


0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.