20.8.2016. 22:54
4
Manijaci nakon utakmice skandirali "Kostiću odlazi", a igračima poručili "Skinite dresove"
Fudbaleri Željezničara su večeras u sklopu 6. kola BHT Premijer lige na svojoj Grbavici doživjeli poraz od Zrinjskog rezultatom 0:1.

Piše: Haris Ahbabović

Bio je to treći poraz Željezničara u svega šest utakmica, a čak treći uzastopni poraz u ligi nakon poraza od Slobode na Tušnju i poraza od Viteza na Grbavici.

Jedini gol na utakmici postigao je Nemanja Bilbija u 55. minuti nakon velike greške golmana domaćeg tima, Vedrana Kjosevskog.

U sudijskog nadoknadi utakmice je zbog drugog žutog kartona isključen fudbaler Željezničara, Adnana Šećerović.

Željezničar je nakon ove utakmice na sedmoj poziciji, ali će vjerovatno pasti još niže kada se budu odigrale preostale utakmice ovog kola. Zrinjski se ponovo izjednačio sa Slobodom na vrhu tabele.

"Imali smo mnogo sreće u prvom poluvremenu, Željezničar je imao tri četiri dobre prilike. Došli smo do igre tek nakon gola Bilbije. Ovo su izuzetno bitni bodovi za nas", rekao je nakon meča Vinko Marinović, trener Zrinjskog.

Navijači Željezničara, Manijaci, su nakon utakmice skandirali "Odlazi Kostiću", a nakon što su igrači Željezničara došli do južne tribine gdje se nalaze najvatrenije pristalice kluba sa Grbavice čulo se skandiranje "Skinite dresove".

4
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.