6.9.2016. 8:23
0
Ante Čačić: Turska sretno i spretno nosi bod iz Zagreba
Nakon utakmice u Zagrebu u kojoj su Turska i Hrvatska pred praznim tribinama stadiona Maksimir odigrali neriješenim rezultatom 1:1, hrvatski izbornik Ante Čačić je poručio kako za Hrvatsku stanje u skupini nije alarmantno, javlja Anadolu Agency (AA).

Trener hrvatske reprezentacije Ante Čačić atmosferu na zagrebačkom stadionu Maksimir nazvao je avetskom te istaknuo kako su njegovi igrači odigrali utakmicu bez dvanaestog igrača, odnosno publike. 

"Turska može biti zadovoljnija jer je otišla kući sa bodom", izjavio je Čačić. 

Hrvatski trener smatra kako je Hrvatska u većem dijelu utakmice dominirala te kako su nakon primljenog gola reprezentativci djelovali nervoznije. Gol kojega je Hrvatska primila pred kraj prvog poluvremena nazvao je "tref golom nakon nepostojećeg prekršaja". 

"S obzirom da je skupina zahtjevna, i nitko neće sigurno svugdje osvajati bodove, mislim da s ovim bodom nije ništa alarmantno, mislim da smo u sedlu i da će naša reprezentacija, s obzirom da smo na početku natjecanja, s vremenom dizati formu i u narednim utakmicama biti učinkovitija", kazao je Čačić. 

Na pitanje da prokomentira mlade turske igrače, Čačić je kazao kako je i očekivao ovakvu mladu i agresivnu momčad. 

"Kad god je bila prilika, oni su znali priprijetiti prema golu i time su nas izbacivali iz ritma. Probali smo sve da bi postigli još jedan gol i Turskoj ostaje čestitati", kazao je Čačić. 

"Turska sretno i spretno nosi bod iz Zagreba", zaključio je trener hrvatske nogometne reprezentacije. 

(Anadolu Agency)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.