6.10.2016. 13:28
0
Radja Nainggolan definitivno otpao za utakmicu protiv BiH
FOTO: Radja Nainggolan
Iako se Roberto Martinez, selektor fudbalske reprezentacije Belgije, nadao da će se Radja Nainggolan oporaviti i biti spreman, ako ne za ogled sa BiH, onda barem za utakmicu sa Gibraltarom, od toga nema ništa. Danas je dobio loše vijesti iz Rima odakle su Martineza obavijestili da Nainggolana neće pustiti na pripreme reprezentacije, jer se nije dovoljno oporavio od povrede mišića, javlja Anadolu Agency (AA).

Ovo je novi udarac za Martinezov vezni red, jer je na početku priprema otpao Mussa Dembele, a krajem septembra u ovom trenutku vjerovatno najbolji belgijanski fudbaler Kevin De Bruyne, koji se povrijedio u prvenstvenoj utakmici svog Manchester Cityja protiv Swanseaja. Ranije su otpali defanzivci Vincent Kompany i Thomas Vermaelen.

S obzirom da Roma nije pustila Nainggolana i da Martinez ima dosta problema u sredini terena naknadno je pozvao talentovanog 19-godišnjeg Yourija Tielemansa, fudbalera Anderlechta.

Utakmica drugog kola grupe H između Belgije i BiH igraće se sutra uvečer na briselskom stadionu "Kralj Baudioun" sa početkom u 20:45 sati. 


(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.