19.10.2016. 22:30
0
Ptica razbila prozor na avionu Fenerbahcea, pilot izvršio prinudno slijetanje
Fudbalski tim Fenerbahčea zamjenskim avionom je iz Budimpešte otputovao ka Manchesteru nakon što je danas, zbog sudara sa pticom, avion sa tom turskom ekipom prinudno sletio na aerodrom u glavnom gradu Mađarske, javlja Anadolu Agency (AA).

Ekipa Fenerbahčea jutros je iz Istanbula avionom krenula ka Engleskoj, gdje će sutra u trećem kolu Evropa lige igrati meč protiv Manchester Uniteda.

Tokom leta ptica je udarila u vjetrobranski prozor pilotske kabine i avion s fudbalerima i stručnim štabom prinudno je sletio na aerodrom u Budimpešti.

Iz Istanbula u Budimpeštu stigao je zamjenski avion, i ekipa Fenerbahčea nastavila je put ka Manchesteru.

Iz Uprave kluba Fenerbahčea saopćeno je kako je zbog kašnjenja u dolasku u Manchester večeras biti odgođen planirani trening, a menadžer istanbuslkog tima Dick Advocat će održati konferenciju za novinare kako je i ranije najavljeno.

(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.