26.10.2016. 9:01
0
Guardioline provokacije: Protiv Uniteda na teren šaljem rezervni sastav
U okviru Liga kupa, koji se igra večeras, Manchester City gostuje svom ljutom gradskom rivalu, Manchester Unitedu.
Obje ekipe iza sebe imaju jako lošu sedmicu, u kojoj na domaćem terenu nisu uspjeli zabilježiti pobjede, s tim što je United doslovno ponižen od Chelseaja sa 4:0. 

Kako prenose neki enegleski mediji, Pepu Guardioli nikad nije dosta igrica, nadmudrivanja i pokušaja ponižavanja Mourinha, pa je tako odlučio da večeras na teren pošalje rezervne igrače, iako je Mourinho najavio da će njegova ekipa biti u najjačem sastavu. 

Ovakav potez Guardiole protumačen je samo kao njegov novi način da ponizi svog najvećeg i najljućeg rivala. No, Pep ipak kaže kako ovo takmičenje ne smatra velikim i posebno bitnim.

''Imali smo nekoliko teških utakmica u posljednje vrijeme i s obzirom na to da želim da malo odmorim glavne igrače, mislim da ću na teren poslati rezervni sastav, ali sam siguran da će se i oni odlično snaći, iako vjerujem da Mourinho očekuje neki veliki sudar najjačih ekipa.'', kazao je Pep.

(Amila Alijagić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.