27.10.2016. 16:42
0
Spalletti: Džeko vas nekada može naljutiti, ali mu morate ustati i aplaudirati
Roma u posljednje vrijeme igra jako dobro, pa se sada nalaze na drugom mjestu talijanske lige, samo dva boda iza Juventusa. Možda i najveće zasluge za dobre rezultate Vučice, ima kapiten naše reprezentacije Edin Džeko, koji je u 10 utakmica postigao 10 golova, te time izjednačio rekord legendarnog Gabriela Batistute.
Pohvale za našeg kapitena nije štedio ni trener Rome Luciano Spalletti, koji smatra da je Edin napravio veliku stvar.

''Džeko vas nekada može naljutiti, a sa druge strane, morate mu ustati i aplaudirati, jer je odradio sjajan posao i u odbani i u napadu'', kazao je Spalletti nakon sinoćnje utakmice.

Svjestan je da se Edin želi iskupiti za prošlogodišnju debitantsku sezonu, u kojoj nije baš briljirao.

''Na kraju prošle sezone razgovarali smo i on je izrazio želju da ostane, kako bi se iskupio za ne baš najbolje partije. Edin je divna osoba i veliki profesionalac, koji nam svojim kvalitetom nudi velike opcije u napadu'', objasnio je Spalletti.

(Amila Alijagić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.