20.12.2016. 16:05
0
Džekin trener: Odlazim iz Rome ako ne osvojimo Seriju A
Trener Rome, Luciano Spalletti, spreman je da napusti Romu na kraju sezone ukoliko rimski klub ne osvoji Seriju A.

Piše: Haris Ahbabović

"Spallettijeva budućnost je u njegovim rukama. On radi sve što je moguće da zasluži produžetak ugovora. Spremni smo da sjedemo i razgovaramo o produžetku saradnje", rekao je izvršni direktor Rome.

Prema njegovim riječima, u klubu se i dalje nadaju da će ostvariti ciljeve ove sezone, uprkos nedavnom porazu od lidera na tabeli Juventusa.

"Nokaut u Torinu nas nije mnogo uzrujao, mada postoji razočaranje i gorak ukus. Ipak, nadamo se da ćemo ostvariti ciljeve", kazao je Humberto Gandini.

Roma je trenutno druga na tabeli, iza Juventusa, a ispred Napolija i Milana.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.