4.1.2017. 9:08
0
Thierry Henry kritikovao svoj nekadašnji klub: Ako želiš da osvojiš ligu, moraš da dobijaš ovakve utakmice
Sinoć su odigrane još tri utakmice 20. kola engleske Premier lige. Duel večeri su odigrali Bournemouth i Arsenal. Meč je okončan rezultatom 3:3.

Piše: Haris Ahbabović

Golove za domaće, koji su do 70. minute vodili sa 3:0, su postigli Daniels, Wilson i Fraser. Golove za goste su postigli Sanchez, Perez i Giroud. Olivier Giroud je asistirao kod prva dva gola Topnika.

"Bournemouth je imao dan odmora više i to se sinoć vidjelo. Još uvijek ima mnogo da se igra do kraja. Arsenal i Liverpool su odigrali za Chelsea. Mislim da nije pritisak na Arsenalu kao što je pritisak na Chelseaju sada", rekla je legenda Arsenala, Thierry Henry.

"Uredu, poštujem povratak nakon 3:0, ali zašto nisu tako otvorili utakmicu. Ako želiš da osvojiš ligu, moraš da dobijaš ovakve utakmice. S ovim rezultatom nisu nametnuli nikakav pritisak Chelseaju koji igra protiv Tottenhama", rekao je najbolji strijelac u historiji Arsenala.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.