26.3.2017. 20:36
0
Vinko Marinović: Protiv Lihtenštajna želimo pobjedu, nadamo se podršci publike
Mladi nogometni reprezentativci Bosne i Hercegovine danas su stigli u Trening centar NSBiH u Zenici, gdje, nakon boravka u Sarajevu, nastavljaju pripreme za kvalifikacioni susret s Lihtenštajnom.

Selektor Vinko Marinović kazao je da je prethodne dane iskoristio da se upozna sa ekipom.

- Igrači koje smo pozvali su već nastupali zajedno u omladinskim selekcijama, što je olakšavajuća okolnost. Očekuje nas utakmica s Lihtenštajnom kojeg smo analzirali. Igraju disciplinovano i dobri su u fazi odbrane. Želimo da pobjedimo i uspješno krenemo u kvalifikacije - rekao je Marinović.

Dodao je da se nada da će publika u što većem broju doći u Trening centar da podrži momke i da bude dodatni motiv.

- Svi želimo da damo svoj maksimum, odigramo što je moguće bolje prvi meč protiv Lihtenštajna - poručio je selektor.

„U-21“ reprezentativci su u Zenici već obavili jedan trening, a utakmica s Lihtenštajnom igra se  u utorak u 15.00 sati, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.