11.4.2017. 14:10
0
Švrakić: Nećemo potcijeniti Mladost, naš cilj je finale
Nogometaši Sarajeva sutra na Koševu protiv ekipe Mladosti igraju prvi polufinalni susret Kupa Bosne i Hercegovine.

Pomoćni trener Sarajeva Zijad Švrakić na pres-konferenciji kazao je da njegov tim očekuje važna utakmica "protiv ekipe koja se nikako ne smije potcijeniti". 

- Naš cilj na početku takmičenja bio je da idemo do kraja. Blizu smo finala, koje priželjkujemo. Mladost ima dobrog trenera i dobro rukovodstvo. Opasna je ekipa i svi znamo da smo mi u Kaknju znali i izgubiti. Na Koševu je utakmica završena rezultatom 4:3, riječ je o jako dobroj ekipi - rekao je Švrakić.

Stoper "bordo" tima Adnan Kovačević također očekuje tešku utakmice protiv ekipe "koja na Koševo neće doći da se brani".

- Moramo biti maksimalno spremni i koncentrisani da napravimo dobar rezultat. Najvažnije je da pobijedimo bez primljenog gola - izjavio je Kovačević.

Prva polufinalna utakmica Kupa BiH između Sarajeva i Mladosti će se igrati sutra na stadionu "Asim Ferhatović Hase" od 18 sati, dok je revanš na programu 19. aprila u Kaknju.


(Fena/Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.