2.5.2017. 22:55
0
Ibrahimović nakon operacije obradovao navijače Uniteda
Golgeter Manchester Uniteda Zlatan Ibrahimović obradovao je navijače porukom da je dobro nakon operacije i da će se brzo vratiti na teren.

Ibrahimović se povrijedio tokom četvrtfinalnog meča Evropa lige protiv belgijskog Anderlechta koji je odigran 20. aprila, a nakon što je podvrgnut operaciji koljena, danas se obratio navijačima na Instagramu.

"Operiran sam, dobro sam i još sam jači. Zahvaljujem vam se na podršci. Uskoro ćemo zajedno uživati u mojim utakmicama", poručio je popularni Zlatan.

Njegov menadžer Mino Raiola je ranije za engleske medije kazao kako je operativni zahvat povrijeđenog koljena uspješno izveden i kako je izvjesno da Ibrahimović neće morati okončati karijeru.

"Ibrahimović je trenutno na rehabilitaciji i pod ljekarskim nadzorom će ostati dok se u potpunosti ne oporavi. Trenutno nije u stanju da daje intervjue, ali ćemo vas izvještavati o njegovoj situaciji", kazao je italijanski menadžer.

Iskusni 35-godišnji Ibrahimović je ove sezone u dresu Manchester Uniteda u svim takmičenjima odigrao ukupno 46 utakmica i postigao 28 golova. Ugovor sa Unitedom mu ističe po završetku ove sezone i neizvjesno je kako će posljednje povreda uticati na njegov dalji angažman na Old Traffordu.

(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.